Gezond zondigen voor het goede doel.

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Mijn lieve klant i. maakt voor het salon gezonde koekjes, gebakjes, etc. Ik geef haar elke week een budget mee voor de benodigdheden en zij doet haar ding ermee!
Dit kunnen de klanten in het kapsalon aankopen bij hun koffie of gewoon zomaar als ze er zin in hebben!

Waarom dit goed doel?

Ik heb zelf een kapsalon. Ik kom dan ook heel veel in contact met mensen, waarvan ik elke maand wel eens hoor dat ze iemand kennen die het slechte nieuws heeft gekregen dat ze kanker hebben.
Helaas is dit een vreselijke ziekte die steeds meer en meer voorkomt.
Ikzelf ben ook enkele familieleden hieraan verloren.
Het is voor mij de eerste keer dat ik deelneem aan de warmste week, dit jaar wou ik echt mijn steentje bijdragen voor iets wat mij nouw aan het hart ligt.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel