Gezellige feestnamiddag

Ten voordele van Help Kids To school

Je bent welkom in de zaal van het abtskwartier in de abdij van Vlierbeek met heel wat sympathisanten en sponsors van het project. Je kan er koffie en taart krijgen, en bij een drankje een gezellige babbel slaan. Om14u start een herfstwandeling richting Kesselse bergen. Er is een verkoopstand met originele fairtrade pakketten zodat je je laatste Kerstinkopen kan doen. De opbrengst gaat uiteraard volledig naar De Warmste Week.

Waarom dit goed doel?

Onderwijs als sleutel voor een betere wereld

Help Kids To school

Met ‘Help Kids To School’ worden kinderen in Kenia geholpen om naar school te blijven gaan en een diploma te halen.
Wij ondersteunen nu een 30-tal kinderen en jongeren waarvan de ouders het financieel zeer moeilijk hebben om het schoolgeld te betalen. Naast de hulp aan kinderen worden er ook verbeteringswerken uitgevoerd aan een lagere school, Lightmoon Academy. Wie graag eens meereist om de handen uit de mouwen te steken, of het echte leven in Afrika te leren kennen, kan mee. Het unieke aan het concept is het persoonlijk contact tussen ons, Westerlingen, en Jongeren in Kenia. Dit zal je persoonlijk raken en als mens veranderen.
Help Kids To School is geen grote organisatie, maar werkt concreet en rechtstreeks naar de kinderen toe. Elke gift wordt dan ook rechtstreeks besteed aan het school of thuisprogramma van een kind of renovatiewerken in de school. Meer info? Bezoek de website of FB pagina. www.helpkidstoschool.be www.facebook.com/helpkidstoschool

Bekijk dit goed doel