Gezellig samenzijn

Ten voordele van Rondpunt

Rond de periode van Manon haar verjaardag proberen wij iedereen samen te krijgen om herinneringen terug boven te halen van onze fantastische hoofdleidster. Dit doen we door een kleine kerstmarkt te organiseren met kampvuur, warme dranken en verse wafels. Gewoonweg gezellig samenzijn.

Waarom dit goed doel?

Mijn beste vriendin, hoofdleidster van onze jeugdbeweging is 5 jaar geleden verongelukt door een bestuurder die onder invloed van alcohol reed. We willen onze centen doneren aan geƫngageerde mensen die zich inzetten voor dit goed doel.

Rondpunt

In Vlaanderen vallen jaarlijks ongeveer 30.000 verkeersslachtoffers. Rondpunt vzw zet zich in voor een goede opvang van alle betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer.

Slachtoffers, naasten, nabestaanden, veroorzakers en professionals kunnen bij Rondpunt terecht met al hun grote en kleine zorgen.

Daarnaast investeert Rondpunt in betere kansen voor alle betrokkenen door beleidsbeĆÆnvloeding en het opzetten van projecten op vlak van re-integratie naar werk, sport en vrije tijd.

Rondpunt werkt altijd samen, nooit alleen.

Bekijk dit goed doel