Gezellig samen zijn for life!

Ten voordele van Tumult

Met 4 gezinnen gaan we samen aan de slag om iedereen te verwelkomen in Blaasveld. We willen geld inzamelen voor kinderen die hier opgroeien in moeilijke omstandigheden. Tumult is een Mechelse organisatie die zomerkampen organiseert voor kinderen met een vluchtelingenstatuut en voor kinderen uit gezinnen in kansarmoede. De woensdag voor de kerstvakantie willen we het samen gezellig maken met een soepbar, verse thee, chocomelk, wafeltjes en ander lekkers. Allemaal homemade en bio. Alvast een goed moment om al in de kerstsfeer te komen!

Waarom dit goed doel?

Onze kinderen willen graag geld inzamelen voor andere kinderen. We maken ons allemaal veel zorgen over kinderen en jongeren die op de vlucht zijn voor de ellende in hun eigen land. Een initiatief zo dicht bij ons thuis krijgt dan de voorkeur.

Tumult

De vrijwilligers en beroepskrachten van jeugdorganisatie Tumult organiseren toffe activiteiten met aandacht voor kinderen en jongeren met een vluchtelingenachtergrond en kinderen en jongeren die in armoede leven.

Wij vertrekken vanuit wat ons bindt, eerder dan waar we in verschillen. Op onze animatorcursussen en kampen maakt het niet uit of je uit Zwevezele, Berchem, Afghanistan of Mali of komt: jongeren willen gewoon plezier maken.

Omgaan met verschillen en verbinding maken om sterker samen te leven, vormen de kern van onze organisatie. #talentvoorsamenleven

Meer info vind je op www.tumult.be

Vind ons leuk:
facebook.com/tumultvzw
instagram.com/tumult_vzw

Bekijk dit goed doel