Get your own Wolfpack of Cards!

Ten voordele van Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw

Op 25 juli 2019 heeft mijn familie een zware klap gekregen. We verloren een zoon, een broer, een echtgenoot, een neef, een vriend in een verkeersongeval. Andrik Fol met de grote A. Hij zou zelf ook papa worden in november.

Sinds 25 juli 2019 is ons leven veranderd. Mijn vader heeft onze familie omgedoopt tot The Wolfpack als metafoor voor de sterkte van onze familie. We steunen elkaar, delen verdriet en leven samen als een echte wolvenroedel.

In het kader van de Warmste Week van StuBru hebben we een houten doosje laten bedrukken met een Wolf. In het doosje zit een kaartspel met dobbelstenen. Andrik was dol op gezelschapsspelen. Dit verkopen we aan €10/stuk voor Ouders van Verongelukte Kinderen. Voor meer info contacteer danais_fol@hotmail.com

Waarom dit goed doel?

Omdat we zelf elke dag voelen wat dit verdriet met een gezin doet, willen we graag proberen andere families die hetzelfde meemaken een hart onder de riem te steken. Ook de bewustmaking in verkeersveiligheid willen we graag ondersteunen om te voorkomen dat er nog slachtoffers vallen in het verkeer.

Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw

OVK is een lotgenotenorganisatie van ouders die een kind verloren in een verkeersongeval. Dit ingrijpend drama bracht ons samen. We besloten ons te verenigen om andere families te ondersteunen die dezelfde tragedie moeten ondergaan.

De werking van OVK heeft drie pijlers:

- hulp, begeleiding en ondersteuning bieden aan families die een kind verloren in een verkeersongeval;
- de (professionele) opvang en de begeleiding van de nabestaanden van verkeersslachtoffers verbeteren;
- sensibilisatie en activering inzake verkeersveiligheid.

Bekijk dit goed doel