Get Drest

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Een handgemaakt arm- of enkelbandje met een mooie boodschap om te tonen hoeveel iemand voor jou betekent. Het perfecte cadeau voor een dierbare, of gewoon om jezelf lekker te verwennen!

Waarom dit goed doel?

We kennen allemaal wel iemand die getroffen werd door kanker. Deze ziekte is alom vertegenwoordigd in onze maatschappij, en discrimineert niet. Omdat alle beetjes op vlak van verbetering van levenskwaliteit en onderzoek helpen, besloten wij een actie voor Kom op Tegen Kanker op te zetten.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel