Ge(s)tikt

Ten voordele van Pleegzorg West-Vlaanderen

Door brooddozen, lunchboxen en drinkflessen te personaliseren en te verkopen willen we pleegzorg West- Vlaanderen een financieel duwtje geven.

Waarom dit goed doel?

Ge(s)tikt zet zich in voor pleegzorg West- Vlaanderen.
Ons naaiclubje van gedreven, jonge mama’s die regelmatig samenkomen om fijne creaties tot stand te brengen, zet zich opnieuw in voor het goede doel.
Ook dit jaar blijft de overtuiging van onze warme ge(s)tikte bende van kracht!
We zijn zo dankbaar met onze gezonde kroost en willen minder zorgeloze gezinnen/ kinderen een duwtje in de rug geven.
Door brooddozen, sladozen en drinkflessen te personaliseren en te verkopen willen we pleegzorg West- Vlaanderen een financieel duwtje geven.

Pleegzorg West-Vlaanderen

Wist je dat er vandaag meer dan 6000 pleegkinderen en -gasten in een pleeggezin wonen? Ook dicht bij ons zijn er kinderen en jongeren of volwassenen met een beperking die het moeilijk hebben. Vaak omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen. Pleeggezinnen geven hen dan een (tijdelijke) nieuwe thuis. Daar kunnen ze vooral zichzelf zijn en krijgen ze de groei-en ontplooiingskansen die ze nodig hebben. Pleegzorg bestaat in veel verschillende vormen. Als pleeggezin kan je niet alleen kinderen of jongeren voor lange of korte tijd opvangen. Ook pleeggasten, volwassenen met een beperking of een psychiatrische problematiek, kunnen terecht bij gastgezinnen. www.pleegzorgwestvlaanderen.be

Bekijk dit goed doel