Gepersonaliseerde sleutelhangers

Ten voordele van Dierenopvangcentrum Zemst

Bestel bij trimsalon PerfectpElsje een sleutelhanger met de naam (of namen) van jouw viervoeter, kind, kleinkind, meter, peter... en ik schenk de opbrengst integraal aan het opvangcentrum.
Wiemaaktda? Ik maak deze sleutelhangers zelf, dus een ontwerp/kleur is altijd bespreekbaar
Wakosta? 5€
Waarbestelikda? mail naar elsje@perfectpelsje.be of sms/app/bel 0475/783598
Hoekomtdatotbijmij? verzending naar je adres kan voor 1 euro extra

Woef! en bedankt!

Waarom dit goed doel?

Zowel in mijn privé - als mijn professionele leven staan dieren centraal. Zelf heb ik al 2 keer het geluk mogen hebben om een hond te adopteren en de liefde die je terugkrijgt is onbetaalbaar. Wat echter niet betaalbaar is zonder hulp, is de zorg voor de dieren in opvangcentra zoals deze. Dus ik draag graag mijn steentje bij.

Dierenopvangcentrum Zemst

Dierenopvangcentrum Zemst verzorgt de opvang en herplaatsing van honden en katten.

Dierenopvangcentrum Zemst heeft 12 hondenverblijven en ruimte om 40 katten te huisvesten. Daarnaast beschikken wij ook over een luxe kattenpension.

Het welzijn van onze dieren staat steeds voorop. Zo maken wij tweemaal per dag alle dierenverblijven volledig schoon. Bij de katten worden tweemaal per dag de kattenbakken gedaan, de krabpalen , en de vloeren. Ook de hondenverblijven worden tweemaal per dag volledig schoongemaakt.

Onze vrijwilligers komen voor onze katten tweemaal per dag dierenliefde geven. Zo worden ze voldoende gesocialiseerd, en blijven we hun zintuigen prikkelen.

Onze honden beschikken over een grote buitenruimte. Veel in hun verblijven binnen, zullen ze zeker niet zitten. Tweemaal per dag komen vrijwilligers, om te wandelen met de honden. Alle honden krijgen dagelijks tweemaal hun wandeling. En als tussendoor mogen ze spelen op onze speelweide.

Bekijk dit goed doel