Gepersonaliseerde armbandjes voor Ziggy's Poezenparadijs

Ten voordele van Ziggy's Poezenparadijs

Deze leuke, gepersonaliseerde armbandjes zijn het perfecte cadeautje voor je dochter, zus, mama, vriendin… of heel gewoon voor jezelf!

Een armbandje bestaat uit een Sterling zilveren muntje van 13mm en een oersterke satijnen nylondraad in een leuk kleurtje.

Op de voorkant van het zilveren muntje pons ik met de hand jouw persoonlijk tekstje. Je kan kiezen uit 7 mooie kleurtjes en je bepaalt zelf de afwerking van het zilveren muntje.

De opbrengst van ieder armbandje gaat naar Ziggy’s Poezenparadijs. Alle katjes, Ziggy’s Poezenparadijs en ikzelf zijn je heel dankbaar!

Waarom dit goed doel?

In 2018 heeft ons gezin 2 katten geadopteerd van Ziggy's Poezenparadijs. Alleen maar respect voor Inge en haar team die allemaal hemel en aarde verzetten om ieder kitten en iedere kat een gouden mandje te bezorgen.

Ziggy's Poezenparadijs

Kittens en katjes die via Ziggy's Poezenparadijs geadopteerd worden zullen altijd wettelijk in orde zijn, m.a.w. gesteriliseerd/gecastreerd en gechipt. Bovendien groeien zij op in huiselijke kring, wij werken met opvanggezinnen en krijgen ze ook hun eerste vaccin voor vertrek.
Vorig jaar (2018) hebben wij meer dan 200 katjes opgevangen en een gouden toekomst bezorgd

Bekijk dit goed doel