Genieten For Life!

Ten voordele van Casa Magnolia vzw

Van 20 november tot en met 20 december zijn er bij eQiLibre activiteiten om jou te laten genieten. Geniet ervan en zo kunnen ook anderen genieten! We schenken graag deze opbrengst aan Casa Magnolia. Ze helpen gezinnen met zwaar zieke kinderen. Met hun snoezelmobiel raken ze bij alle kinderen....een momentje van rust en genieten is er dan echt voor iedereen..ook voor wie zwaar ziek is! Meer info op www.praktijkneerijse.be --> warmste week

Waarom dit goed doel?

Wie iemand in zijn nabije omgeving kent met een zwaar ziek kind, weet dat alle hulp welkom is!

Casa Magnolia vzw

Casa Magnolia brengt tijd, ruimte en rust in gezinnen met een zwaar ziek kind. Tijd kunnen doorbrengen met het gezin is heel kostbaar, want veel van onze magnoliakinderen hebben een degeneratieve aandoening waarvoor geen behandeling bestaat.
Dit jaar hebben we vooral gewerkt aan twee nieuwe projecten: De Snoezelmobiel en een gespecialiseerde oppasdienst.
De Snoezelmobiel is een omgebouwde ziekenwagen die volledig ingericht is met snoezelmateriaal en door vrijwilligers voor enkele dagen naar een gezin met een zwaar ziek kind gebracht wordt.
De vraag naar een gespecialiseerde oppasdienst was heel groot. Een babysit vinden die even de zorg thuis kan overnemen, is niet evident. Samen met andere organisaties hebben we dit probleem aangepakt en deze dienst uit de grond gestampt.
Onze andere projecten "Helpende handen" en lotgenotencontact blijven bestaan: We coördineren vrijwilligers die huishoudelijke en praktische taken overnemen en organiseren tweemaal per jaar lotgenotencontact.

Bekijk dit goed doel