Geluk(s)zakjes

Ten voordele van De Schakel - welzijnsorganisatie

De ouders van onze Chiroleden krijgen de kans om op voorhand geluk(s)zakjes te bestellen... Op 10 november maken we met de 3 jongste afdelingen onze Warme geluk(s)zakjes. Alle zakjes die niet besteld zijn, gaan we verkopen in de buurt.

Een geluk(s)zakje is een zakje vol geluk (lees: snoepjes) en is bedoeld om geld in te zamelen voor mensen die niet altijd zo'n gelukzakjes zijn als wij...

Waarom dit goed doel?

Omdat het eigenlijk schandalig is hoeveel mensen weinig of onvoldoende steun krijgen in het voorzien van hun eigen levensnoodzakelijke behoeften... En dat (groot!) gat in de hulpverlening probeert de Schakel op te vangen! Prachtig hoe dat vrijwilligers zich inzetten voor hun medemens!

De Schakel - welzijnsorganisatie

De Schakel is een welzijnsorganisaties die mensen met een heel kleine portemonnee ondersteunt. Gelijkwaardigheid, respect, kansen geven en verbinding maken is onze missie. Twee-wekelijks geven wij onze Schakels een broodbon. Hiermee kunnen zij eens brood kopen bij een warme bakker. Elke warmgelopen cent komt terecht bij diegene die het hardst nodig hebben. Hartelijk dank!!

Bekijk dit goed doel