Geluksfeestje

Ten voordele van Boven De Wolken

Onze dochter Linde heeft het concept van een geluksfeestje zelf uitgevonden. Een geluksfeestje is geen verjaardagsfeestje, maar een feestje met gelukkige kindjes en gelukkige dingen doen, zoals knutselen, verkleden en lekker snoepen.

Waarom dit goed doel?

Van een nicht en haar man is hun baby'tje overleden op 5 weken oud. In het ziekenhuis zijn ze nog foto's komen maken. Onze dochter Linde wil graag mensen gelukkig maken, en in de leefwereld van een 6-jarige meid maakt de VZW boven de wolken de mama's en de papa's op een of andere manier wel gelukkig.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel

Video's