Geluk zit 'm in de kleine dingen

Ten voordele van Boven De Wolken

Ik haakte heel wat 'geluks'poppetjes en verkocht deze op onze hogeschool UC Leuven-Limburg campus LiZa in Genk. Zowel studenten als docenten als collega's van de administratie van de opleidingen verpleegkunde en vroedkunde vonden ze ge-wel-dig.

Waarom dit goed doel?

Toen we twee jaar geleden trotse ouders werden van onze dochter Fenne, was dit de gelukkigste dag van ons leven, vooral omdat we het 'geluk' mogen hebben elke dag te genieten van deze kleine meid. En dan denk je ook wel eens aan die gezinnen die je kent en ook niet kent, die dat gevoel moeten missen. Omdat Boven De Wolken toch probeert het verlies een plaats te geven, zodat ook ouders van sterrenkindjes trots kunnen zijn en verdriet laten plaatsmaken voor geluk, wilde ik daar graag iets voor doen.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel