GEHO loopt zich warm

Ten voordele van Bednet

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw een urban trail doorheen Hooglede. We voorzien deze keer een route van 5 of 7 km met onderweg heel wat animatie. Zowel lopers als wandelaars kunnen deelnemen. We hebben ook aandacht voor rolwagens zodat ook zij kunnen meegenieten van de mooie, landelijke wegen en gebouwen van Hooglede. Er is een vrije start tussen 18u-20u. Voor wie graag gewoon wat wil komen drinken, is zeker welkom in onze bar.

Waarom dit goed doel?

Wij willen dat al onze leerlingen de kans krijgen om onderwijs te volgen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel

Video's