Geert wandelt...

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Een weddenschap ... ik had er weer eentje afgesloten, zo eentje die iedereen wel kent, van 'jij kan dat niet ... ik kan dat wel!'. Dodentocht 2019
Mijn gezin en ik kwamen op het idee om dit niet zomaar te doen, maar om er een goed doel aan te koppelen. Een doel dat wijzelf een warm hart toedragen: Kinderkankerfonds
Zonder enige ervaring en voorbereiding ben ik eraan begonnen. Gesteund door familie en vrienden. Op mijn shirt stonden de namen van 6 échte 'vechters'... zij zijn samen met mij op weg gegaan, en eigenlijk is het dankzij hen dat ik de volle 100 km gewandeld heb.
Vanaf km 20 kreeg ik last van mijn knie, uiteindelijk heb ik 80 km gewandeld op mijn linkerbeen, mijn rechter volgde vanzelf wel. Afzien was het, écht afzien, maar niets in vergelijking met de dagelijkse strijd die kinderen met kanker leveren. Zij hebben mij vleugels gegeven, zij hebben mij tot aan die 100 km gelift. Ik wil dan ook heel graag het ingezamelde geld overhandigen aan Kinderkankerfonds vzw.

Waarom dit goed doel?

Mijn gezin en ikzelf hebben enorm veel respect voor kindjes met deze vreselijke ziekte die dagelijks moeten vechten om te overleven.

Voor hen is het een dagelijkse battle, daarom dat wij besloten om zelf eens voor 1 dag een battle aan te gaan.

Ik schreef mij in voor de Dodentocht en dit zonder enige ervaring of voorbereiding. Ik wou letterlijk eens vechten om te overleven, als respect voor deze kinderen en hun gezinnen.
Hiervoor liet ik mij sponsoren door familie en vrienden.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel