Geef het beste van jezelf voor onze Vagebondjes

Ten voordele van Villa Vagebond vzw

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Hoe leuk is het dan als je een of meerdere dagdelen kunt meemaken hoe het in ons asiel eraan toe gaat. Je helpt mee met het uitdelen van eten, kamers schoonmaken en opruimen, en natuurlijk mag je uitgebreid knuffelen met onze katjes. We hanteren een open kamer beleid. Alle katjes lopen vrij rond en vergezellen jou de hele dienst.
De een wat meer dan de ander ;-) Geen kille kamers en kooitjes, maar gezellige huiskamers waar mens en dier zich thuis voelen. Alleen het beste is goed genoeg voor onze Vagebondjes. Mogen we jou verwelkomen? Mail naar info@vagebond.com om je aan te melden voor je hulp. Namens onze katjes willen we jou alvast hartelijk danken voor dit lieve gebaar <3

Waarom dit goed doel?

Villa Vagebond wil op de beste manier zorg dragen voor haar katten. Zwerfkatten die ziek en onderkomen binnenkomen, krijgen hier de kans op herstel in een huiselijke omgeving.

Villa Vagebond vzw

Zwerfkatten kom je overal tegen: ze zijn weggelopen, gedumpt of in het wild geboren. Er is te weinig plek voor hen, waardoor hun toekomst onzeker is. Zij staan in de kou. Villa Vagebond biedt hen de mogelijkheid op een nieuwe kans.
Ons asiel hanteert een strikt No Kill beleid
Wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden uit liefde en respect voor het dier. De katten verblijven in huiselijke kamers met buitenrennen, met de mogelijkheid om de hele dag vrij rond te lopen. Op deze manier hebben ze voldoende speelruimte en wennen ze aan interactie met mensen en een leven in huis. Een aZiel met een ziel, waar zowel dier als mens zich op hun gemak en welkom voelen.

Bekijk dit goed doel