Geef een compliment cadeau!

Ten voordele van Filet Divers

Dinsdagnamiddag 17/12 verkoopt Logo Antwerpen setjes van acht complimentenbandjes op de Wapper in Antwerpen. Een handig cadeau voor de feestdagen. Met de opbrengst steunen we Filet Divers, een organisatie die kansen biedt voor mensen in armoede.

Waarom dit goed doel?

Armoede is een onrecht. Het veroorzaakt sociale uitsluiting en heeft gevolgen voor werk, gezondheid, onderwijs, huisvesting en vrije tijd. Op lange termijn veroorzaakt het een kloof met de maatschappij die door individu of gezin niet langer overbrugbaar is. Daarom ondersteunen wij met Logo Antwerpen Filet Divers; een kansenhuis, een sociale kruidenier, een plek waar mensen mogen zijn en geholpen worden ongeacht hun verblijfsstatuut. Want mensen blijven mensen en verdienen kansen.

Filet Divers

BZN Kansenhuis Filet Divers is een bruisend kansencentrum en een sociale kruidenier voor mensen in armoede. Het is een vereniging waar armen het woord nemen. BZN Kansenhuis Filet Divers verbindt, versterkt, emancipeert, geef stem en perspectief aan mensen in armoede. Het creƫert een kansrijke omgeving waarin talenten en kwaliteiten ontkiemen en focust op activiteiten die energie geven. Individuele verandering en verbinding met de samenleving zijn cruciaal.

Bekijk dit goed doel