gedicht " jij die twijfelt " verspreiden

Ten voordele van Kansarmen Vlaanderen vzw

Oorspronkelijk had ik een gedichte geschreven voor alle vrijwilligers in Vlaanderen , en dan specifiek voor alle vrijwilligers van "Samana" binnen de C.M . en gezien dit jaar als thema bij de warmste week " vrijwilligen " werd gekozen , dacht ik dat dit gedicht ook hier zeer op zijn plaats is , vandaar .

Waarom dit goed doel?

vooral kinderen die opgroeien in armoede hebben het zeer moeilijk later om hun leven goed uit te bouwen en uit die armoede te geraken ,die verdienen zeker onze steun.

Kansarmen Vlaanderen vzw

Wij zijn een vzw die de kansarmen hier in Belgie steunen met kleding, huisraad, voedsel en frisdrank die wij zelf op onze eigen kosten bij verschillende winkels in Belgie halen. We hebben nu bijna drie honderd gezinnen waar we tevens ook verschillende evenementen gratis voor organiseren.

Omdat steun van alle kanten uiterst welkom is wil de vereniging een goede relatie opbouwen met de sponsoren, fondsen en donateurs en deze ook onderhouden.Met het verenigen van onze krachten kunnen we meer bereiken en samen zijn we in staat een grotere betekenis te geven aan het streven naar een betere samenleving. Een maatschappij waar wij allen en onze kinderen bij gebaat zijn.

Mvg
Kathy Blomme
vzw kansarmen vlaanderen

Bekijk dit goed doel

Video's