Gebakbuffet

Ten voordele van BRING A SMILE

De leerlingen bakten verschillende soorten gebak. Hier hebben ze weken naar toe gewerkt door recepten te zoeken, gebak te maken en terug aan te passen en een eigen creatieve inbreng in het gebak gebracht. Daarnaast zijn ze veel bezig geweest met de zaalaankleding en de tafelversiering. Het was echt schitterend georganiseerd!

Waarom dit goed doel?

- Klassikaal hebben mijn leerlingen dit goed doel gekozen omdat ze graag iets voor mensen/kinderen met kanker wilden doen.
- omdat het voor kinderen is
- de organisatie deed iets met de leerlingen; ze wilden echt iets door voor deze organisatie

BRING A SMILE

Wij vervullen wensen van ernstig zieke kinderen.
2 x per jaar organiseren we een leuke dag op de kinderafdeling van een ziekenhuis, we brengen leuke cadeautjes mee voor de kids en voor de afdeling, zorgen voor een heerlijke brunch, en brengen steevast enkele superhelden en prinsessen mee om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen. Alles om hen even toe doen vergeten dat ze ziek zijn.
We staan in nauw contact met enkele kindertehuizen en ondersteunen hen met financiƫle tussenkomsten bij kinderen met medische problemen. We kopen ook spelmateriaal, speelgoed, kledij en andere materialen aan waarvoor zij te weinig budget hebben.
Voorts gaan we steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten die we kunnen uitwerken, zoals dit jaar een uitstap naar Plopsaland voor de gezinnen van de mobiele werking van CKG Good Engels.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk smiles te toveren bij toppertjes die het verdienen!

Bekijk dit goed doel