Garageverkoop

Ten voordele van FEESTvarken vzw

Op vrijdag 13 december verkopen we een groot assortiment van onze 2 merken ecologische was-en reinigingsmiddelen, Ecover en method.
Dit is de 4e keer dat we deze garageverkoop houden ten voordele van 't Feestvarken, en elke keer wordt het evenement groter.
Nieuw dit jaar is dat we dit niet meer in de kantoren van Ecover doen, maar in de Werkplaats van 't Feestvarken zelf! (adres: Den Brekel, Malle)

Waarom dit goed doel?

Feestvarken heeft hun werkplaats op 500m van onze fabriek, dus we kozen voor een lokaal goed doel, en we weten ondertussen dat zij een ongelofelijk goeie werking hebben - dus die steunen we graag!

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel