Garage Kerstmarkt for life

Ten voordele van Qué bonito!

Omdat kinderen overal ter wereld evenveel kansen verdienen, organiseren Leen & Ruben samen met hun buren een sfeervolle kerstmarkt.
Niet zomaar een kerstmarkt, wel een hartverwarmend buurtfeest! 🎄Wees erbij! ☃️

❄️ Food bar (braadworsten, soep, frieten)
❄️ Winter bar (jenevers en glühwein)
❄️ Sweet bar (koffie, chocomelk en warme wafels)
❄️ Kids bar (Fair Trade sapjes, x-mas workshops en knuffelhoek)
❄️ Moat bar (bier voe beste moaten)
🔥 Verwarm je aan de vuurkorven en geniet van de sfeervolle decoratie. 🔥

Waarom dit goed doel?

Toen we in 2014 zelf als vrijwilligers meewerkten in Cusco ervoeren we hoe groot de nood is aan degelijk onderwijs, gezonde voeding en basishygiëne. Door aan deze 3 pijlers te werken, kunnen we de ontwikkelingskansen van de kinderen enorm vergroten. Zo kunnen ze verder studeren en hebben ze kans op een beter leven dan hun ouders.
Añañau zet zich in om de meest kwetsbare gezinnen te helpen. Dat ze echt het verschil kunnen maken, is ondertussen al bewezen door de verschillende kinderen die kunnen verder studeren.

Qué bonito!

Vzw Qué bonito! staat volledig in het teken van het project Añañau in het zuiden. Asociación ONG Añañau is een onderwijsproject dat in december 2014 werd opgericht in Cusco, Peru. Ze werkt met kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar oud die in situaties van extreme armoede en onstabiele familiesituaties leven in het district San Jeronimo.
Vzw Qué bonito! zorgt voor ondersteuning en vertegenwoordiging in en vanuit België. Ze heeft tot doel alle mogelijke materiële en morele tussenkomsten te verlenen en contacten te verzorgen met het oog op de verbetering van het lot van zowel kwetsbare kinderen als kwetsbare volwassenen in achtergestelde gebieden en dit in eerste instantie in samenwerking met Añañau.

www.ananau.org

Bekijk dit goed doel