Galactica Warmste Week

Ten voordele van LITTLE HEARTS

Onze warmste week bestaat uit verschillende activiteiten :
Di 10/12 - Galactica Bake : mensen brengen zelfgemaakte desserts binnen die we tijdens de middag voor democratische prijzen in onze refter verkopen.
Do 12/12 - Galactica Ontbijt : Tussen 7u30 en 9u30 organiseren we een ontbijt.
Vr 13/12 - Galactica Kerststal : Vanaf 16u openen we op onze benedenverdieping een "kerststal" waar de mensen een jeneverke, weissbier, gluwhein, hotdogs en erwtesoep kunnen kopen. DJ sets en een leuke attractie zorgen voor wat extra sfeer !
Vr 21/12 - Warmathon Antwerpen linkeroever : een team van collega's gaat deelnemen aan de loop en laat zich daarbij ook nog eens persoonlijk sponsoren om nog een extra centje te kunnen verzamelen.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben met onze personeelsvereniging enkele goede doelen uitgekozen en via een poll waar de mensen konden stemmen is dit goed doel uit de bus gekomen !

LITTLE HEARTS

Reeds 10 jaar bestaat Little Hearts vzw. Onze organisatie ontfermt zich over 40 weeskinderen; 13 buurtkinderen van het weeshuis en over 10 families die niets hebben. Onze visie is om de jeugd een betere toekomst te geven door sterk in te zetten op onderwijs. In 2019 hebben we reeds 5 kinderen die universitaire studies hebben aangevat. Binnen onze infrastructuur geven we de buurtkinderen en onze weeskinderen extra lessen engels en computer om mee te kunnen in de wereld van morgen!

Bekijk dit goed doel