GALA heeft het gehoord

Ten voordele van Canisha

Met GALA willen we oordopjes verkopen, verpakt in een handige tasje dat aan de sleutelbos gehangen kan worden. Ben je jouw gehoorbescherming vergeten of heb je er geen? Door deze oordopjes kan je altijd je oren beschermen als het nodig is. Ons gehoor is namelijk heel belangrijk tijdens je dagdagelijkse leven. En op de koop toe steun je hiermee een organisatie, Canisha, die zich inzet voor personen met een auditieve beperking!

Waarom dit goed doel?

De Gentse Alumni Logopedie en Audiologie (GALA) draagt een warm hart toe aan organisaties die zich inzetten voor personen met een beperking en in het bijzonder personen met een auditieve beperking. Wij zijn een vereniging van alumni verbonden aan de opleiding Logopedische en Audiologische Wetenschappen van de Universiteit Gent.
Logopedisten en audiologen zetten zich dagdagelijks in voor de diagnostiek en revalidatie van onder andere personen met een auditieve beperking en personen met autisme. Daarom willen wij met onze alumnivereniging ons steentje bijdragen aan deze mooie organisatie.

Canisha

VZW Canisha is een door de Vlaamse overheid gemachtigde assistentiehondenschool en leidt hulphonden op voor mensen met een beperking, hoorhonden voor doven en slechthorenden en autismehonden voor kinderen zowel als volwassenen. Canisha plaatst zijn honden HELEMAAL GRATIS bij personen met een beperking en is daardoor afhankelijk van giften, sponsors, en natuurlijk acties zoals deze van de Warmste Week!

Bekijk dit goed doel