gadgets for better days

Ten voordele van Live for better days vzw

Als vzw hebben we ervoor gekozen dit jaar een gadget te maken en dit te verkopen voor de warmste week. De gadgets bevatten ons logo! De sleutelhanger, een mooie button met sleutelhanger, bevat ons zwarte logo. De shoppingbag springt er dan weer uit met ons paars logo! De gadgets zijn te koop voor een zacht prijsje (5€, eentje van elk wordt 8€ ipv 10€) Wij hebben deze soort actie gekozen omdat naast de financiële opbrengst ook onze vzw hierdoor bekendheid krijgt door het naar buiten brengen van ons logo! Een win-win dus!
Bestellen kan op liveforbetterdaysvzw@gmail.com! Mondreclame is ook zeer welkom! Het is tijd dat er een remedie komt voor deze levensbedreigende ziekte die zoveel mensen wereldwijd treft!!! Hiervoor hebben we jullie hulp nodig!!!! Nu alvast bedankt!!!

Waarom dit goed doel?

Als vzw kiezen wij ervoor om dit jaar zelf een actie op poten te zetten om ons potje te spijzen voor het onderzoek naar hersentumoren! Het is van fundamenteel belang dat we niet opgeven!

Live for better days vzw

Wij organiseren activiteiten om fondsen te werven voor onderzoek naar hersentumoren, een ongeneeslijke en uiterst dodelijke vorm van kanker. De opbrengsten
Gaan naar het ozteam olv prof Bart Neyns van UZ Brussel. Deze ziekte hoort meer aandacht en steun te krijgen op nationaal en internationaal vlak!

Bekijk dit goed doel