Funny Bunny

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Ze verkopen drankenbussen met een zelfgemaakte tekening, bladwijzer, portemonnees, .... en hier is meestal een twist gemaakt naar hun eigen konijnen.

Waarom dit goed doel?

mijn kinderen Noor (10) en Daan (7) weten heel goed hoeveel geluk ze hebben. Op deze manier proberen ze het geluk met andere te delen voor het derde jaar op een rij.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel