Fuji Oil Europe smult for Life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We organiseren een dessertenbuffet, een spaghettifestijn, een chili con carne middag en een soepdag! Alles home made bereid door werknemers van ons bedrijf. Daarnaast wordt er ook een snoepjesverkoop gehouden.

Waarom dit goed doel?

Iedereen wordt tegenwoordig geconfronteerd met deze ziekte. We vinden het belangrijk dat kanker kan aangepakt worden en hopelijk in de toekomst bij iedereen genezen kan worden.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel