Fugazzi Knights of the Island

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Fugazzi zendt 2 ridders uit op missie doorheen het mythische eiland,
langs de machtige kastelen en landhuizen van Engeland. Zij doorkruisen de legendarische Schotse Highlands en ontdekken de Keltische roots van het land van draken; Wales. Knights of the Island is onbetwist de meest avontuurlijke roadtrip op Brits grondgebied.

zij zullen ook (st)rijden voor het goede doel, namelijk het Kinderkankerfonds.

Om effectief geld in te zamelen hebben we Tshirts verkocht.

Waarom dit goed doel?

Toen we, middenin het bouwproces, hoorden dat het 2-jarig dochtertje van onze klant plots ziek werd, sloeg er een bom in. Kanker was het verdict...

Dan zijn even alle futiele, geldelijke,... problemen niet meer van tel. Het emotionele in mij even over, los van alle zakelijke relaties.
Met tranen in de ogen schreef ik een brief aan hen dat ik iets zou doen voor Kinderkankerfonds....al was het maar iets kleins.

Dus besloten we om geld in te zamelen voor Kinderkankerfonds. Wij hebben een rally gedaan door Wales, Engeland en Schotland. In die weken ervoor en tijdens hebben we promo gemaakt met Tshirts die we verkopen.

Onze actie werd gedoopt:
Fugazzi Knights of the Island.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel