Frodo's choice

Ten voordele van Dierenasiel Ganzeweide vzw

Ik wil graag de dagelijkse werking van het dierenasiel helpen met voeding, dierenspeeltjes,... .
Hiervoor ga ik koekjes, macaroni en chocolademousse verkopen.

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar bezocht ik tijdens de opendeur het dierenasiel, naast de rondleiding en uitleg kreeg ik ook de dagelijkse inzet van de vrijwilligers te zien en de enorme liefde waarmee zij zich elke dag geven voor de diertjes in het asiel. Ik heb enorm veel respect voor deze mensen en daar wij ook grote dierenliefhebbers zijn (trotse eigenaars van franse Bulldog Frodo, Bella en Kelly, poes Kona en schildpadden Maui en Georges) wil ik graag wat terugdoen om dit goede doel te steunen! Het is een doel die mij nauw aan het hart ligt!

Dierenasiel Ganzeweide vzw

Achtergelaten, rondzwervende en verwaarloosde huisdieren komen bij ons in een warm nest terecht. Kittens en pups logeren tijdens de eerste opvangperiode bij een gastgezin. Ons werkgebied is gelegen aan de Westkust en Westhoek. Het dierenasiel vind je te Koksijde, gelegen midden in een landelijk gebied. Een super rustige omgeving, ideaal om de opgevangen dieren op krachten te laten komen en het vertrouwen in de mens terug te vinden.
In 2015 verhuisden wij van ons oud gebouwtje in Veurne naar onze nieuwbouw. Wij realiseerden toen het grootste deel van ons dierenasiel maar willen dringend werk maken van de verdere afwerking. Volgens onze planning voorzien wij tegen einde 2020 de integrale afwerking van ons dierenasiel.

Bekijk dit goed doel