frikandeln for life

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Frituristas organiseert een actie frikandeln for life. De deelnemers moeten zoveel mogelijk frikandellen eten ,tijd telt ook mee! Het wereldrecord is 20 in een kwartier en dan wel mogelijk gemaakt door een belg! Typisch Belgisch kan je dit wel noemen en daarom koos ik voor deze activiteit. mensen die denken dit te kunnen of te overtreffen mogen een poging wagen in frituur frituristas. inschrijving is 20 euro per persoon en gaat rechtstreeks naar MS-liga vlaanderen.

Waarom dit goed doel?

mijn mama heeft al 20 jaar te maken met deze ziekte en door geneesmiddelen en dergelijke is ze stabiel en is het een droom van mij dat het zo blijft. In mijn omgeving ken ik nog dergelijke mensen met deze vreselijke ziekte en daarom wil ik deze mensen steunen en om te tonen dat wij ook eventjes stilstaan bij jullie ziekte en bij mensen die er erger aan toe zijn dan mijn mama..

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel

Video's