Frietrock Metal Rock Fest en roskes

Ten voordele van MPI Oosterlo vzw

We geven beginnende bands en al gevestigde waarden in het milieu de mogelijkheid om samen het podium te delen. Dit jaar hebben we het festival voor de 11de keer georganiseerd. Tijdens het festival konden de bezoekers hun rosse centjes achter laten in een grote spaarpot. Die spaarpot staat nu nog steeds in frituur den boog in Retie en deze zullen we blijven vullen tot de dag dat we zelf naar de warmste week gaan.

Waarom dit goed doel?

Lou, de kleinzoon van onze geluidstechnicus van Frietrock Metal Rock Fest Marec, verblijft in de dagbesteding van het MPI Oosterlo. Marec zorgt al jaren voor het geluid op ons gratis festival en nu vonden we het hoog tijd om eens iets terug te doen voor hem en zijn gezin en hoe kunnen we dat beter dan de opbrengt van ons festival te schenken aan de ouders van Lou en het MPI Oosterlo.

MPI Oosterlo vzw

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Bekijk dit goed doel

Video's