Frietjesfeest in pyjama!

Ten voordele van Bednet

We komen met z'n allen in pyjama naar school.
Het oudercomité bakt frietjes voor de hele school.
Tegen een vrijwillige bijdrage smult iedereen in pyjama van de lekkere frietjes.
We maken er een gezellige laatste schooldag van 2019 van!

Waarom dit goed doel?

Elke dag is er wel een dag van...
Aan elke "dag van" meedoen, is geen haalbare kaart voor de school. Een keuze maken in de "dagen van" is even moeilijk. Welk project ga je als school ondersteunen, welk niet...
Daarom hebben we tot nu toe ook nog niet meegedaan aan pyjamadag van Bednet.
Maar de Warmste Week brengt hier nu verandering in.
Vlak voor de kerstvakantie bakt het oudercomité elk jaar frietjes voor de hele school. Tegen een vrijwillige bijdrage kunnen de leerlingen, leerkrachten en begeleiders heerlijke frietjes smullen. Die vrijwillige bijdrage geven we telkens aan een goed doel uit De Warmste Week, dat onderwijsgerelateerd is.
Dit jaar kiezen we voor Bednet!
Op vrijdag 20/12, de laatste schooldag van 2019, maken we er met z'n allen een gezellige pyjamadag van en smullen we allemaal tesamen in pyjama van de overheerlijke frietjes, gebakken door ons oudercomité!

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel