Freetweek

Ten voordele van THINK PINK

Freten voor het goed doel! is een actie van de collega's van Abetec zelf die niet alleen gebakjes, taart, cup-cakes, chocomoes, ... maar ook spaghetti en soep maken en verkopen aan alle collega's ten voordele van Think Pink. De magen worden zodanig uitgerokken om de feestdagen al smullend door te komen. Om toch nog een beetje het geweten te sussen zullen velen onder ons ook lopen, wandelen, bollen op vrijdag tijdens de Warmathon in Gent.

Waarom dit goed doel?

Voor een bedrijf van meer dan 70 werknemers hebben velen onder ons jammer genoeg borstkanker bij onze naasten al iets te vaak moeten onder ogen zien. Daarom ligt dit goed doel ons nauw aan het hart. Om iedereen die deze ziekte al van te dichtbij heeft moeten meemaken een hart onder de riem te steken.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel