free Chemo! Fietstocht annex dagkliniek-escape-room

Ten voordele van KONINKLIJKE VILLA OOSTENDE

Met vele anderen overal in het land, en met vaste regelmaat, dienen we ons ook op 24/12 aan voor een verse chemococktail op ZE 235 van het AZ-Damiaan Oostende. De voorspelbaar mottige avond afwachten hoeft niet, want we halen alles uit de dag zelf!

Hoe? We toveren de dagkliniek-ziekenhuiskamer om tot een volwaardige escape room. De doolhof verlaten kan enkel als alle sloten gekraakt, ingenieuze puzzels opgelost en cryptische hints begrepen zijn.

Tegelijkertijd fietsen familie, vrienden, kennissen en sponsors gezamenlijk naar Kortrijk: iedereen draagt zijn steentje bij. We zetten mekaar uit de wind. We weten dat we niet alleen zijn. Dat een uitweg zich aandient.

De werking van het gekozen goede doel: het gezondheidscentrum Koninklijke Villa in Oostende, waar mensen kunnen revalideren en op adem komen na een langdurig ziekbed, sluit hier perfect bij aan: de weg vinden voorbij of na ziekte of tegenslag.

Waarom dit goed doel?

Omdat het gekend en nabij is, goed werk levert en helaas in onze directe omgeving ongewenst keihard relevant is geworden.

KONINKLIJKE VILLA OOSTENDE

De Koninklijke Villa Oostende is een revalidatiecentrum voor mensen met kanker. Zij kunnen er op adem komen en genieten van een waaier aan ondersteuning door psychologen, ergotherapeuten, voedingsdeskundigen, fysieke trainers, lotgenotencontacten enz.
www.koninklijkevilla.be

Bekijk dit goed doel

Video's