FREAKS on tour

Ten voordele van Regenbooghuis Limburg

FREAKS is een akoestisch coverbandje die tussen zaterdag 21-12 en maandag 23-12 3 akoestische sets zal spelen in vervolgens Delhaize en Spar Bolderberg en Cuisine d'Office (Officenter) Hasselt

Waarom dit goed doel?

persoonlijke band

Regenbooghuis Limburg

Regenbooghuis Limburg is een warme thuishaven voor de Limburgse regenbooggemeenschap: een luisterend oor, vriendschap, respect voor ieders eigenheid, Limburgse gezelligheid, een enige of tweede thuis staan hier centraal. Daarnaast is Regenbooghuis Limburg hét Limburgse aanspreekpunt voor alle vragen rond seksuele diversiteit en genderdiversiteit.

Regenbooghuis Limburg sensibiliseert, informeert en vormt haar vrijwilligers, haar verenigingen en het brede middenveld en vergroot de bespreekbaarheid rond genderdiversiteit, gendernormativiteit, genderbinariteit, gendermainstreaming, heteronormativiteit, seksualiteit, gelijke kansen, non-discriminatie en fysiek en psychisch welzijn. Dit met als resultaat de volwaardige participatie van personen in al hun diversiteit, zowel in de samenleving, in de verenigingen van Regenbooghuis Limburg als in het Regenbooghuis zelf. Onze doelstelling is het verhogen van het welzijn van, en gelijke kansen voor de Limburgse regenbooggemeenschap.

Bekijk dit goed doel