Fotoshoot Live

Ten voordele van Huntington Liga

Kunstenaar Tony vindt dat een fotoshoot een kunst op zich is en wil dit zo in de kijker zetten.
Er zal een live fotoshoot van 6 modellen plaatsvinden voor publiek in de gezellige ruimte van JDLM met publiek .Op die manier hebben de mensen een inzage in wat dit allemaal inhoudt.
Deelnemers
• Make-up: Sharon (make-up artiste )
• Haaraanvullingen : Ingrid Berckmoes (LiLBHair)
• Fotografie: Photo Miriam
• Styling: Ellen Beauty&Style

Dus de mensen komen naar een soort van een voorstelling kijken (de fotoshoot) Zij kunnen een foto laten maken en in de Bar drankjes nuttigen
We gaan dit interactief doen met het publiek.
De opbrengst van de avond schenken we aan een goed doel: “ziekte van Hungtinton”
We willen dit dan ook kaderen in functie van de Warmste Week van Stubru.

Waarom dit goed doel?

Huntington in de familie

Huntington Liga

De Huntington Liga vzw brengt mensen betrokken bij de ziekte van Huntington bij elkaar. De ziekte van Huntington is een neurologische, degeneratieve, erfelijke aandoening die de hersenen aantast en een fysieke, mentale en psychische aftakeling tot gevolg heeft. De ziekte vangt doorgaans aan op middelbare leeftijd. Kinderen van een huntingtonpatiënt hebben 1 kans op 2 om deze ziekte over te erven. De Huntington Liga organiseert zelfhulpactiviteiten voor alle betrokkenen. Naast de diverse lotgenotenbijeenkomsten wordt er tweemaal per jaar een vakantieweekend georganiseerd waar patiënten individueel of samen met hun gezin kunnen aan deelnemen. Om de lage drempel van deze activiteiten te verzekeren worden ze gratis of tegen een zeer lage deelnameprijs aangeboden.

Bekijk dit goed doel