Fotoshoot en kerstkaarten

Ten voordele van Jeugdtherapeuten zonder grenzen - Lier

Boek een fotoshoot met je gezin, huisdier(en), familie,... en laat een mooie kerstkaart maken. We bieden pakketjes van 10 kaarten aan. Fotoshoot wordt ingepland tussen 3 en 16 november. De kaarten zijn klaar tegen 6 december. Dus zeker op tijd om met de feestdagen mooie wensen uit te sturen. Pakket omvat een fotoshoot in een professionele fotostudio, 3 foto's aangeleverd op webresolutie, 1 afdruk op fotopapier formaat 20x29cm en pakket van 10 kerstkaarten met de foto naar keuze. Dit voor 50€ waarvan we 20€ aan het goede doel kunnen geven.Extra pakket van 10 kerstkaarten kan bijbesteld worden aan 15€ (zelfde foto en opmaak).

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor een Lierse vereniging omdat dit de stad is waar we elkaar hebben leren kennen. Onze voorkeur gaat uit naar een project dat werkt rond het welzijn van de jeugd.

Jeugdtherapeuten zonder grenzen - Lier

Ben je tussen de 10 en 20 jaar en zie je het even niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig maakt , iets waar je geen kant mee op kan ? Voor ons maakt het niet uit . Spring bij ons binnen en doe je verhaal . En is één gesprek niet voldoende , dan spreken we gewoon nog eens af. met of zonder afspraak , in vertrouwen en gratis .

Bekijk dit goed doel