Foto's voor Shelter Aalst vzw

Ten voordele van SHELTER AALST VZW

Tweejaarlijks organiseert Fotoclub Aalst een tentoonstelling met werk van hun leden. Dit jaar staan de exposanten de reproductierechten van één foto af ten voordele van Shelter Aalst vzw. De foto's worden geprint op postkaartformaat en aangeboden in een box voor het bedrag van 20€.
Deze actie begint op 8 november (expo 2019) op de tentoonstelling maar de verkoop zal daarna ook via andere kanalen verlopen.

Waarom dit goed doel?

Fotoclub Aalst organiseert tweejaarlijks een tentoonstelling. Dit jaar koppelen we daar een financiële actie aan ten voordele van Shelter Aalst VZW. We kozen voor een organisatie uit onze eigen stad. We kunnen ons zeer vinden in de doelstellingen van Shelter.

SHELTER AALST VZW

Shelter ontstond eind 2016 uit bekommernis om een doelgroep die heel kwetsbaar is en momenteel niet altijd bereik wordt door de reguliere hulpverlening. Wij vullen de hulpverlening aan en bieden de jongeren een rustpunt. Sommige jongeren moeten door omstandigheden op eigen benen staan vanaf het moment dat ze wettelijk meerderjarig zijn, ook al zijn ze daar eigenlijk nog niet klaar voor. Voor deze jongeren, tussen 18 tot 23 jaar, wil Shelter een rol van betekenis spelen.

Bekijk dit goed doel