Fotokalenderactie

Ten voordele van WENS AMBULANCEZORG

We maken een jaarkalender met per maand een 5 tot 6 foto's van huisdieren. Mensen kunnen 1 foto per gezin insturen voor 1 december en dit aan een prijs van 2 euro. De kalenders zullen verkocht worden aan 12 euro per stuk. De 2 euro bijdrage van de foto zal hiervan afgetrokken worden. Het bedrag kan gestort worden op rekeningnummer BE19 8601 2026 3612 of op de praktijk betaald worden.
Zelf zal de praktijk tijdens de 2 weken voor Kerstmis ook 1 euro per consult afstaan aan dit goede doel.

Waarom dit goed doel?

Een mooi initiatief door gemotiveerde vrijwilligers. Iedereen kent wel mensen die palliatieve zorg nodig hebben en voor hen nog een wens in vervulling kunnen laten gaan is voor de persoon zelf, maar ook voor de mensen die deze persoon omringen een mooie gebeurtenis.

WENS AMBULANCEZORG

Wij laten de wensen van palliatieve, minder mobiele patiënten in vervulling gaan. Een laatste keer naar zee, naar huis, richting de zoo,... Elke wens is bij ons bespreekbaar. Gezien wij met medisch opgeleide vrijwilligers werken kunnen we elke situatie correct en goed inschatten. Comfort, respect en empathie zijn bij ons de kernwoorden van onze mooie vereniging.

Bekijk dit goed doel