ForzaKlaas for Life

Ten voordele van NAH LIGA vzw

We organiseren op 22 december een fietstocht voor getrainde fietsers aan een aanvaardbaar tempo zodanig dat iedereen meekan. We fietsen naar het revalidatiecentrum waar Klaas verblijft en we ontmoeten daar Klaas om daarna terug te fietsen. We voorzien daar ook een kleine bevoorrading. Iedereen levert een bijdrage van minimum 5 euro dat integraal naar de NAH liga gaat.

Waarom dit goed doel?

Onze goede vriend Klaas Vandommele is 6 maanden geleden getroffen door een fietsongeval waardoor hij nu kampt met een niet aangeboren hersenletsel. Wat zeer ingrijpend is voor zijn vrouw zonen, familie en vrienden. Klaas is aangesloten bij de wielerclub, de Ramongs. Hij was directeur van de Levensboom , een ervaringsgerichte Freinetschool.
We willen met zijn allen op 22 december naar het revalidatiecentrum fietsen waar Klaas verblijft. We zullen daar Klaas ontmoeten om dan terug te fietsen. Iedereen levert een bijdrage van minimum 5 euro. Het bedrag gaat integraal naar de NAH liga. We rijden aan een snelheid dat voor iedere wielertoerist haalbaar is.
Klaas is een ge├źngageerde en charismatische man en zou net hetzelfde doen voor zijn maten.
daarom ForzaKlaas for Life.

NAH LIGA vzw

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren. NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval, een beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op werk, op relaties. Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden. NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

Bekijk dit goed doel