For the love of Ika* & Vin*: #bandjesforberrefonds-#kaarsjesforberrefonds

Ten voordele van Berrefonds VZW

Verkoop van armbandjes en kaarsenpotjes tvv VZW Berrefonds via sociale media (instagram-#bandjesforberrefonds/#kaarsjesforberrefonds) en op verschillende plaatsen in de buurt (oa. CASTART- dansschool)

Waarom dit goed doel?

Op 19/09/2017 werd ik voor het eerst mama van ons zoontje Vin*.

In die periode van verdriet vond ik heel veel vriendschap en steun bij Elke, die in maart 2017 mama werd van Ika*.

Beide verwerkten we ons verdriet op een creatieve manier en door de steun van mijn collega's werd zo de eerste warmste weekactie voor VZW Berrefonds een feit in december 2017.

We waren VZW Berrefonds zo dankbaar voor de kleine tastbare herinnering en het feit dat we onze kindjes als echte kindjes konden zien, niet naakt en steriel maar mooi gekleed en met een prachtig mutsje op... Dankbaar voor wat we ,ondanks het grote verlies, wel mee naar huis konden nemen.

Vorig jaar werden we beiden trotse mama van een regenboogbaby! Bas (van Elke) en Pam (mijn dochter). Vorig jaar zaten we dus allebei net nog iets te veel in de postpartumpampers maar dit jaar willen we er volledig voor gaan...Editie 2019 willen we onze twee zonen apetrots maken!
Help jij ons mee?

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel