Food For Life

Ten voordele van Brehane Ewket - Studiefonds voor de kinderen van Ethiopie

Gedurende de hele maand december hebben we elke maandag en donderdag iets klaargemaakt om dan aan het personeel te verkopen voor het goede doel.
Aangezien iedereen bij BRP graag eet, kozen we ervoor om tweemaal per week iets aan te bieden. Het was heel gevarieerd, gaande van soep over spaghetti, croque monsieur, hotdogs tot desserts zoals tiramisu, chocomousse en wafels.
Iedereen was heel enthousiast en heeft heel veel gegeten gedurende de hele maand.

Waarom dit goed doel?

Een collega van ons heeft 9 jaar geleden een dochter geadopteerd uit Ethiopië. Wij zien hoe goed zij het hier heeft en welke kansen zij hier allemaal krijgt. Wij vonden het daarom als bedrijf een mooi gebaar om ook andere kinderen uit haar geboorteland een extraatje te geven.

Brehane Ewket - Studiefonds voor de kinderen van Ethiopie

Voor 100 euro per jaar kan je een kind laten studeren in Ethiopië. Een kind dat deze kans anders niet zou hebben. Met dat bedrag betalen we inschrijvingsgeld, leerboeken, schooluniform, schoolgerief, verplaatsing en verblijf in de stad. VZW Brehane Ekwet maakt dat mogelijk doordat er zo goed als geen werkingskosten zijn - alles gaat dus rechtstreeks naar wie het echt nodig heeft.

Voor de warmste week richten wij ons op enkele grotere projecten ten dienste van de school en de gemeenschap o.a. plaatsing van waterput, ondersteuning lokale kliniek, aankoop van didactische materialen voor de school ... .

Bekijk dit goed doel