Food for life

Ten voordele van Het Equizorgbos

De werknemers van GTT Communications in Zaventem zetten zich in voor de warmste week. Met onze actie Food for life en enkele kleinere initiatieven proberen we ons steentje bij te dragen.
Croques en Hot dogs - Food for life - voor het Equizorgbos!

Waarom dit goed doel?

Onze werknemers bij GTT hebben een voorstel mogen indienen en nadien talrijk gestemd op Het Equizorgbos. We zijn fier dat we met GTT Communications ons steentje bijdragen aan het Equizorgbos. Top initiatief!

Het Equizorgbos

De vzw streeft naar meer (h)erkenning voor dubbeldiagnoses en het ANDERS denken bij autisme, ADHD, HSP en hoogbegaafdheid op school en op de werkvloer. Zo zetten we preventief in bij schoolmoeheid en burn-out.
Sponsoring en giften helpen om meer jongeren en volwassenen deze natuurprojecten, met steun en tools op maat, aan te bieden!

De vzw Equizorgbos begeleidt jongeren en volwassenen om ze te versterken in hun talenten en groeimindset. Dit doen we door zinvolle dagbesteding in de natuur, sociale vaardigheidstrainingen en actieve zuurstofprojecten op onze groene zorgboerderij tussen de paarden. Dit met oog voor het welbevinden van mens en dier.

Bekijk dit goed doel