Fonkelkoffie goes Meir

Ten voordele van Goudhaantjes

*Kom proeven van onze versie chocomelk, thee en koffie
*Eet er meteen een koekje bij
*Zoek je nog kerstcadeautjes: wij verkopen schattige zelfgemaakte knuffels, koffiebekers, kerstkaartjes,... aan zeer democratische prijzen

Waarom dit goed doel?

Omdat we onze organisatie (vzw Goudhaantjes) gestart zijn als ervaringsdeskundige: omdat we zelf 2 Goudhaantjes in huis hebben. We weten wat het vraagt van een gezin om voor die Goudhaantjes het onderste uit de kan te halen. We weten ook wat een fantasche, getalenteerde kids het zijn en hoeveel plezier en geluk ze ons alle dagen opnieuw schenken. Gewoon door te zijn wie ze zijn.

Goudhaantjes

Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun persoonlijke talenten te vinden en te ontwikkelen.

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen schitteren en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

*We streven naar het ontdekken van talenten, maar ook versteviging van het zelfbeeld &eigenwaarde van het kind

*We moedigen waardering & verbinding binnen het gezin aan.

*We stimuleren samenwerken, betrokkenheid en sensibilisering binnen scholen en families.

*We garanderen een groei & ontwikkeling binnen het ganse gezin en een community van lotgenoten & supporters ter ondersteuning.

Met als einddoel: Een Goudhaantje met meer zelfvertrouwen, een gamma aan talenten en een toekomstperspectief

Bekijk dit goed doel