Fonkelende sterretjes

Ten voordele van Berrefonds VZW

Het Berrefonds stond en staat onze familie bij in een erg donkere periode. Om deze warme organisatie te helpen nog meer sterrenkindjes te laten schitteren, zetten wij ons in tijdens de Warmste Week met onze Fonkelende Sterretjes✨.
Via de verkoop van onze prachtige (vergulde) zilveren oorbelletjes, dragen we ons steentje graag bij!

Waarom dit goed doel?

Mijn broer en schoonzus hebben 1,5 jaar geleden hun tweeling verloren na 25 weken zwangerschap. Berrefonds heeft hun enorm geholpen met de verwerking van dit drama. Zelfs tot op de dag van vandaag, want het verdriet is nog niet gesleten.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel