Fonkelende snorculaas

Ten voordele van Goudhaantjes

Ik ga speculaas verkopen en de opbrengst van mijn actie dan geven aan de goudhaantjes zodat zij nog zo veel mogelijk fonkeldagen kunnen organiseren en zo veel mogelijk kinderen kunnen helpen met hun telanten te ontdekken en te ontwikkelen.

Waarom dit goed doel?

ik heb voor deze vzw gekozen omdat ze er voor zorgen da kinderen met een beperking of ernstige ziekte (goudhaantjes) hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Dit kunnen ze op de fonkeldagen samen met hun hele gezin maar dat is nog maar het begin de organisatoren van vzw gaan nog verder om deze kinderen even de onderzoeken en al de ziekenhuizen te laten vergeten want hierbij worden ze er vaak op gewezen wat ze niet kunnen maar bij vzw goudhaantjes zijn er zeker veel dingen de ze wel kunnen en graag doen.

Goudhaantjes

Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun persoonlijke talenten te vinden en te ontwikkelen.

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen schitteren en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

*We streven naar het ontdekken van talenten, maar ook versteviging van het zelfbeeld &eigenwaarde van het kind

*We moedigen waardering & verbinding binnen het gezin aan.

*We stimuleren samenwerken, betrokkenheid en sensibilisering binnen scholen en families.

*We garanderen een groei & ontwikkeling binnen het ganse gezin en een community van lotgenoten & supporters ter ondersteuning.

Met als einddoel: Een Goudhaantje met meer zelfvertrouwen, een gamma aan talenten en een toekomstperspectief

Bekijk dit goed doel