Fly Young Bird

Ten voordele van Met Lege Handen VZW

Eind oktober verloren wij ons zoontje Foss. Hij was amper 8 maanden oud.
Muziek speelt een heel grote rol in ons rouwproces. Daarom schreven we samen met vrienden ‘Fly Young Bird’. Het nummer werd de laatste weken enorm veel beluisterd en honderden mensen reageerden met troostende woorden. We hebben hier duidelijk een gevoelige snaar mee geraakt en besloten om daar iets mee te doen. We stellen het nummer nu te koop. De opbrengst van de verkoop gaat rechtstreeks naar ons zelfgekozen goede doel met name de vzw Met Lege Handen. We hopen met ons lied een verschil te betekenen voor al wie hetzelfde moet doorstaan. ‘Fly Young Bird’ is zowel digitaal als op cd verkrijgbaar via www.flyyoungbird.be

We danken iedereen voor de vele steun die wij tot nu toe ontvangen hebben.
Veel liefs,

Julie, Wannes en grote broer Seb

Waarom dit goed doel?

Het verlies van kleine Foss valt ons vanzelfsprekend erg zwaar, maar wij zijn helaas niet de enige met dit verdriet. Voor ons en vele andere lotgenoten zijn organisaties zoals vzw Met Lege Handen broodnodig.

Met Lege Handen VZW

Met Lege Handen is een zelfhulpgroep voor ouders van een overleden baby. Om de 6 weken zijn er praatgroepen waar ouders terecht kunnen om te praten met lotgenoten samen te rouwen. Elk jaar is er een herdenkingsviering en een wandeling. We geven getuigenissen in ziekenhuizen om met onze ervaringen de zorgverleners te helpen de juiste begeleiding aan te bieden.

Bekijk dit goed doel

Video's