Flute For Life

Ten voordele van MPI Oosterlo vzw

Leerlingen van alle leeftijden en niveau's bezetten al fluitspelend het podium en geven het beste van zichzelf. Daarnaast zal een receptie en verkoop van fijne gadgets en lekkers voor de nodige sfeer zorgen. Hiermee hopen we het MPI niet alleen een hart onder de riem te steken maar ook extra financiële ondersteuning te bieden.

Waarom dit goed doel?

De Academie voor Muziek, Woord en Dans Geel biedt reeds vele jaren ook lessen aan mensen met een verstandelijke beperking. Het is hartverwarmend en ontroerend te zien hoe veel deugd dit kunstzinnig 'bad' hen doet. Als wij even enthousiast een sponsoring op poten kunnen zetten om het MPI meer middelen te kunnen geven dan wordt dit een mooi project! Een aantal leerlingen vanuit onze klas deden ook hun stage (binnen een hoge school opleiding of vanuit humaniora) en spreken allen enkel goeds over de werking van het MPI alsook over de noden.

MPI Oosterlo vzw

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Bekijk dit goed doel