Fluoparty @'TLokaal - De warmste week

Ten voordele van Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Wij zijn een groep vrienden uit de omgeving van Hasselt, Stevoort meer bepaald. Op 11 november van dit jaar stond de wereld voor ons even stil, onze vriend werd plots van ons weggenomen in een verkeersongeval. Hierdoor is het voor ons nog duidelijker geworden hoe belangrijk verkeersveiligheid wel niet is.

Daarom hebben we beslist om dit jaar geld in te zamelen voor Drive up safety. Dit is een organisatie die op een ludieke manier verkeersveiligheid onder de aandacht brengt.

Onze vriend was een echte levensgenieter. Hij zou niets liever willen dan dat we ons blijven amuseren en genieten van het leven zoals alleen hij dat kon. Omwille van deze gebeurtenis organiseren wij een fluoparty in jeugdhuis 'T Lokaal op zaterdag 21 december 2019. Deze party zal een gezellige avond worden in een fluo outfit met een drankje en een streepje muziek.

Waarom dit goed doel?

We kozen dit goede doel om de verkeersveiligheid meer in de aandacht te brengen omdat wij onlangs een goede vriend zijn verloren in een verkeersongeval.

Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Bekijk dit goed doel