Fluo4life

Ten voordele van Berrefonds VZW

#leontwinklestar... want iedere ster schittert op zijn manier!

Als leerkracht én (sterren)mama staan kinderen centraal in mijn leven. Samen met mijn man kwam ik op het idee om fluo hesjes te verkopen omdat deze moeilijk te vinden zijn. We kiezen ervoor deze zelf te personaliseren met de naam van het kind. (als juf weet ik namelijk hoe vaak er hesjes bij de verloren voorwerpen terecht komen.)

Er is keuze uit 7 maten (3-6j / 7-9j / +10j / S / M / L / XL. Bij de kindermaten kan je kiezen uit 4 kleuren (geel / groen / roos / oranje). Deze kosten 10euro. Voor de volwassenen is er enkel geel. Deze hesjes kosten 12,5euro.

We kozen bewust voor een algemene tekening met #berrefonds op de achterzijde. Vooraan kan je (voor 5 euro extra) de voornaam laten drukken in reflecterende letters.

Surf snel naar www.fluo4life.be en bestel vandaag nog jouw hesje(s)!

#leontwinklestar... want iedere ster schittert op zijn manier!

Waarom dit goed doel?

Omdat ik als mama van een sterrenkindje maar al te goed weet hoe hard het Berrefonds de centjes nodig heeft om andere ouders te ondersteunen. Sinds 2j ben ik zelf actief als ambassadeur van deze vzw.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel