Fluo kerstfuif

Ten voordele van De Steiger

Het leerlingenparlement van het OLVC organiseert een heuse fluo Kerstkinderfuif! We gaan samen dansen, springen, juichen, zingen ... ten voordele van De Steiger. We hebben ook randactiviteiten zoals glittertattoos, photobooth, frietkot ,... Gegarandeerd een avond vol plezier!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn het leerlingenparlement van het OLVC Lokeren. Onze school organiseert een lichtjeswandeling voor De Steiger. Maar ook wij willen ons steentje bijdragen. Ten eerste kozen wij het doel om ons aan te sluiten bij onze school en ten tweede omdat wij op onze school ook leerlingen hebben die zich kunnen vergelijken met de situaties van bovenstaande jongeren.

De Steiger

VZW De Steiger vangt jongeren op wanneer de opvoedingsrelatie met hun ouders (tijdelijk) zodanig verstoord is dat de ontwikkeling van het kind erdoor bedreigd wordt.
Wij kunnen voor onze basiswerking rekenen op financiƫle steun van de Vlaamse Overheid en Lionsclub Waasland.
Met giften kunnen we eens iets extra doen voor onze gasten. Dingen die in een gezin vaak vanzelfsprekend zijn, zoals wat hippe schoolspullen kopen, een daguitstap naar een pretpark, iemand de kans geven om eens op (buitenlands) kamp laten gaan, investeren in een veilige en goeie fiets om mee naar school te gaan,...

Bekijk dit goed doel